Стегенця фаршировані
Стегенця фаршировані

Стегенця фаршировані

    

22 Січня, 2020

Блюда во фритюре (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Курка - 2 стегенця

Яйця - 2 шт.

Вершки або молоко - 50 г

Гриби - 50 г

Борошно - 1 ст. ложка

Сухарі панірувальні - 0,5 склянки

Мускатний горіх тертий

Олія для фритюру

Directions

1У стегенець відгорнути шкіру і відрубати зсередини кістки.

2Зняти м'якоть з кісток і пропустити її два рази через м'ясорубку.

3У подрібнену масу додати яєчний білок і збивати до збільшення об'єму в 2‑3 рази, поступово додаючи вершки. Посолити й обережно перемішати з подрібненими грибами та мускатним горіхом.

4Нафарширувати шкіру, загорнути край, обваляти в борошні, змочити в льєзйоні та запанірувати в сухарях.

5Смажити у фритюрі до золотистої скоринки, потім прогріти в духовці впродовж 15 хвилин.

6Подавати з брокколі або вареною цвітною капустою і свіжими овочами.

00:00