Тістечка «Шоколадні метелики» солодка випічка духовка 27 Січня, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 5 порцій Ingredients Борошно пшеничне - 0,5 склянки Какао-порошок - 2 ст. ложки Масло вершкове - 3 ст. ложки Цукор - 3 ст. ложки Яйця - 2 шт. Молоко - 3 ст. ложки Ванільний цукор - 0,5 ст. ложки ДЛЯ КРЕМА: Масло вершкове - 4 ст. ложки Цукрова пудра - 5 ст. ложок Молоко - 4 ст. ложки Ванільний цукор - 1 ст. ложка ДЛЯ ДЕКОРУ: Джем Лайм - цедра Directions 1Розм'якшене масло розтерти з цукром до однорідної консистенції, додати збиті яйця, борошно, молоко, какао-порошок, ванільний цукор і збити. 25 формочок заповнити тістом до половини та випікати 20 хвилин. Остудити. 3КРЕМ: Масло збити з половиною цукрової пудри, додати молоко, залишки цукрової пудри, ванільний цукор і збити до однорідної консистенції. 4Тістечка викласти з формочок, зрізати верхівки та вирізати з них метеликів. 5На кожне тістечко відсадити крем, зверху викласти бісквітні заготовки у вигляді метеликів. Оформити джемом, кремом і цедрою лайма. 00:00