Корона з баранячої корейки
Корона з баранячої корейки

Корона з баранячої корейки

  ,   , ,

27 Січня, 2020

Школа гастронома 2012 №24 (218) Декабрь - Мясо к рождеству

Ingredients

Баранина - 2 реберні секції по 7‑8 ребер у кожній

Гірчиця зерниста - 200 г

Петрушка - 1 пучок

Кріп - 1 пучок

Directions

1Покласти реберну секцію кінцями ребер в протилежний від себе бік, хребцями наверх. Перерізати тонкі хрящові диски між кожним хребцем. Як слід зачистити кінці ребер.

Корона з баранячої корейки

2Покласти обидві секції ребрами вгору, зістикувавши їх товстими кінцями. Зшити м'ясо міцною ниткою, протягнутою у товсту голку. Зв'язати два сусідніх ребра за кінці, очищені від м'яса. Зігнути з'єднані секції в коло ребрами назовні. Якщо кінці погано стикуються, зрізати м'ясо, яке заважає цьому. Зв'язати кінці ребер ниткою. Щоб корона зберегла форму, обв'язати її внизу мотузкою.

Корона з баранячої корейки

3Зелень петрушки та кропу подрібнити. Обмазати корону ззовні та всередині товстим шаром гірчиці та присипати зеленню, приминаючи її руками.

Корона з баранячої корейки

4Деко застелити листом фольги. У центр помістити корону. Кінці реберець і основу корони обернути фольгою. Помістити в розігріту до 200°С духовку.

Корона з баранячої корейки

5Через 10 хвилин зменшити температуру до 170°С і готувати 45 хвилин.

Корона з баранячої корейки

00:00