Торт «Захват»
Торт «Захват»

Торт «Захват»

  ,     ,

29 Січня, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО ЖЕНУАЗУ:

Яйця - 4 шт.

Цукрова пудра - 0,5 склянки

Борошно пшеничне - 0,5 склянки

Какао-порошок - 2 ст. ложки

ДЛЯ КРЕМУ:

Вершки густі - 0,5 склянки

Цукрова пудра - 0,5 склянки

Шоколад - 180 г

ДЛЯ ПРОСОЧУВАННЯ ТА ЗМАЩУВАННЯ:

Ром - 3 ст. ложки

Масло вершкове - 2 ст. ложки

ДЛЯ ДЕКОРУ:

Шоколад - пластинки та стружка

Смородина

Directions

1ЖЕНУАЗ: Яйця збити на водяній бані, додаючи цукрову пудру. Всипати борошно, змішане з какао-порошком, перемішати.

2Форму змастити маслом і посипати борошном, вилити в неї тісто. Випікати 20 хвилин при 200°С.

3Женуаз розрізати на 2 коржі та просочити ромом.

4КРЕМ: Шоколад розтопити, остудити, з'єднати з вершками, збитими з цукровою пудрою.

5Коржі укласти один на інший у форму для торту, прошаровуючи частиною крему. Верх торта покрити кремом, охолодити.

6Викласти торт з форми, оформити пластинками, стружкою з шоколаду та смородиною.

00:00