Торт «Захват» десерти, солодка випічка французька кухня висококалорійне, духовка 29 Січня, 2020 Десерты с шоколадом (Семь поварят) Cook: 1 hr Yields: 6 порцій Ingredients ДЛЯ ШОКОЛАДНОГО ЖЕНУАЗУ: Яйця - 4 шт. Цукрова пудра - 0,5 склянки Борошно пшеничне - 0,5 склянки Какао-порошок - 2 ст. ложки ДЛЯ КРЕМУ: Вершки густі - 0,5 склянки Цукрова пудра - 0,5 склянки Шоколад - 180 г ДЛЯ ПРОСОЧУВАННЯ ТА ЗМАЩУВАННЯ: Ром - 3 ст. ложки Масло вершкове - 2 ст. ложки ДЛЯ ДЕКОРУ: Шоколад - пластинки та стружка Смородина Directions 1ЖЕНУАЗ: Яйця збити на водяній бані, додаючи цукрову пудру. Всипати борошно, змішане з какао-порошком, перемішати. 2Форму змастити маслом і посипати борошном, вилити в неї тісто. Випікати 20 хвилин при 200°С. 3Женуаз розрізати на 2 коржі та просочити ромом. 4КРЕМ: Шоколад розтопити, остудити, з'єднати з вершками, збитими з цукровою пудрою. 5Коржі укласти один на інший у форму для торту, прошаровуючи частиною крему. Верх торта покрити кремом, охолодити. 6Викласти торт з форми, оформити пластинками, стружкою з шоколаду та смородиною. 00:00