Пиріжки з прісного тіста з начинкою
Пиріжки з прісного тіста з начинкою

Пиріжки з прісного тіста з начинкою

    

8 Лютого, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 500 г

Масло вершкове - 50 г

Сметана - 1 склянка

Яйця - 2 шт.

Цукор - 1 ст. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Directions

1Просіяти борошно горбком, зробити в ньому поглиблення, в яке покласти вершкове масло, сметану, яйця, цукор. Швидко замісити тісто, скачати в кулю та поставити на 30‑40 хвилин в холодне місце.

2Розкачати тісто в пласт завтовшки 0,5 см, вирізати склянкою або спеціальною виїмкою кружальця, змастити їх збитим яйцем, покласти на середину кожного будь-яку начинку та зліпити пиріжки різної форми.

3Укласти пиріжки на лист з проміжками 2 см, змастити збитим яйцем і випікати в духовці 20‑25 хвилин.

00:00