Оцет з полуниці
Оцет з полуниці

Оцет з полуниці

  

12 Лютого, 2020

100 лучших рецептов домашних заготовок (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 3 hrs 30 mins
  • Yields: 500 мл

Ingredients

Полуниця - 300 г

Оцет яблучний - 300 мл

Цукор - 100 г

Directions

1Перебрати та вимити полуницю. Висушити ягоди на паперовому рушнику.

2Видалити чашолистки. Нарізати ягоди на четвертинки. Покласти у скляну або керамічну ємність. Залити оцтом на 2‑3 години.

3Перелити в емальовану каструлю. Додати цукор. Варити, постійно помішуючи, на слабкому вогні 15 хвилин.

4Охолодити. Процідити через сито, покрите марлею.

5Зберігати в холодильнику.

00:00