Салат з морського язика з помідорами та морською капустою салати японська кухня 15 Лютого, 2020 Японская кухня Ingredients Морський язик - 150 г відвареного філе Морська капуста консервована - 70 г Помідори - 1 шт. Капуста пекінська - листя Масло вершкове - 1 ст. ложка Лимон - 1 ст. ложка соку Паприка мелена Перець червоний мелений Сіль Directions 1Філе морського язика нарізати невеликими шматочками прямокутної форми, скропити лимонним соком. 2Помідор нарізати кружальцями, трохи обсмажити у вершковому маслі, посолити. 3Листя пекінської капусти вимити, обсушити, викласти на тарілку. 4Зверху розкласти шматочки риби, кружальця помідора та морську капусту. Посипати салат паприкою і перцем. 00:00 Nutrition Facts Calories219 ккал