Салат з морського язика з помідорами та морською капустою
Салат з морського язика з помідорами та морською капустою

Салат з морського язика з помідорами та морською капустою

    

15 Лютого, 2020

Японская кухня

Ingredients

Морський язик - 150 г відвареного філе

Морська капуста консервована - 70 г

Помідори - 1 шт.

Капуста пекінська - листя

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Лимон - 1 ст. ложка соку

Паприка мелена

Перець червоний мелений

Сіль

Directions

1Філе морського язика нарізати невеликими шматочками прямокутної форми, скропити лимонним соком.

2Помідор нарізати кружальцями, трохи обсмажити у вершковому маслі, посолити.

3Листя пекінської капусти вимити, обсушити, викласти на тарілку.

4Зверху розкласти шматочки риби, кружальця помідора та морську капусту. Посипати салат паприкою і перцем.

00:00

Nutrition Facts

Calories219 ккал