185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)
Ingredients
Яловичина - 400 г м'якоті
Перець болгарський - 1 шт.
Морква - 1 шт.
Ріпа - 1 шт.
Олія - 1 ч. ложка
Цукор - 1 щіпка
Сир твердих сортів натертий - 1 ст. ложка
Зелень
Сіль - 1 щіпка
Directions
1Вимите й очищене від плівок м'ясо нарізати впоперек волокон скибочками завтовшки приблизно 1 см, трохи відбити молотком, трохи посолити і залишити на 30 хвилин.
2Форму змастити олією, укласти туди шматочки телятини і залити до половини водою. Поставити в духовку приблизно на 45 хвилин і довести до напівготовності, за необхідності підливаючи воду.
3Овочі почистити і нарізати. Висипати зверху на телятину, трохи посолити і залишити в духовці приблизно на 25 хвилин (до повної готовності м'яса).
4За 10 хвилин до готовності овочі посипати натертим сиром. Знову поставити в духовку до повного розплавлення сиру.