форшмак
форшмак

Форшмак з оселедця з яблуками

  ,   

18 Лютого, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Оселедець солоний - 400 г

Яблука - 400 г

Цибуля - 1 шт. велика

Яйця варені - 4 шт.

Хліб білий - 100 г

Зелена цибуля подрібнена - 2 ст. ложки

Олія - 3 ст. ложки

Directions

1Оселедець розділити на філе та замочити його в холодній воді на 1‑2 години.

2Хліб замочити в холодній воді (можна додати оцет) і віджати.

3Варені яйця та очищену цибулю дрібно порубати, яблука очистити від шкірки та серцевини і натерти на тертушці.

4Пропустити філе оселедця через м'ясорубку або дрібно порубати ножем.

5Усе з'єднати, додати масло, добре перемішати і викласти в салатник.

00:00