100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
Cook: 15 mins
Yields: 2-3 порції
Ingredients
Зелений горошок свіжий або заморожений - 450 г
Масло вершкове - 250 г
Салат зелений (наприклад, латук) - 300 г
Кріп - 3‑4 гілочки
Цибуля - 1 шт.
Лавровий лист - 2 шт.
Сіль
Перець чорний свіжомелений
Directions
1Порубати зелень. Вимити і висушити салат, подрібнити руками. Додати до салату горошок і зелень.
2Розтопити вершкове масло в сотейнику на вогні або в чаші мультиварки (режим «Смаження» або «Випічка»). Додати половину розтопленого масла в салат. Вилити залишки масла в чашу мультиварки.
3Цибулю очистити, нарізати півкільцями. Вибрати режим «Смаження». Обсмажувати цибулю до прозорості близько 5 хвилин.
4Додати в чашу горошок з зеленню і лавровий лист. Поперчити, посолити. Готувати максимум 10 хвилин, постійно помішуючи. Вимкнути програму примусово (горошок не має втратити свій апетитний яскравий колір).