Пиріжки з грибами та цибулею пиріжки духовка 21 Лютого, 2020 222 рецепта для здоровых и полезных постов (Еда, которая лечит) Ingredients Тісто пісне дріжджове Гриби сушені - 50 г Олія - 3 ст. ложки Цибуля - 2 шт. Борошно - 1 ч. ложка Перець Сіль Рис (?) Directions 1Приготувати пісне дріжджове тісто. 2Тісто розділити на маленькі кульки, які розкачати в круглі коржі. ГРИБНИЙ ФАРШ: 1Рис кілька разів промити, відварити до готовності, знову вимити, дати стекти воді. 2Сушені гриби ретельно вимити, а потім відварити до м'якості. 3Відварені гриби знову промити холодною водою і потім пропустити через м'ясорубку. 4Грибну масу злегка обсмажити в олії разом із борошном, потім перемішати з дрібно посіченою і підсмаженою цибулею. Посолити та поперчити за смаком. ПИРІЖКИ: 1Краї коржиків защипнути, надати форму пиріжка. Готові пиріжки поставити настоюватися на 15‑20 хвилин. 2Після пиріжки обсмажити на сковороді з олією або випекти в духовці. 00:00