Кекси шоколадно-кавові
Кекси шоколадно-кавові

Кекси шоколадно-кавові

  ,   

23 Лютого, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 24 шт.

Ingredients

Борошно пшеничне - 2,5 склянки

Шоколад - 250 г

Кава розчинна - 1 ст. ложка

Маргарин - 60 г

Молоко - 300 г

Яйця - 1 шт.

Цукор - 1/3 склянки

Сода - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія - 1 ст. ложка

Directions

1Шоколоад натерти. Розтопити половину шоколаду з кавою, маргарином і молоком, безперервно збиваючи, при слабкому нагріванні. Охолодити.

2Яйце збити, з'єднати з борошном, цукром, содою і сіллю, додати шоколадну масу та залишки тертого шоколаду.

3Змастити формочки маслом, заповнити їх тістом і випікати кекси при 210°С 20 хвилин. Ближче до кінця випічки накрити кекси фольгою, щоб не підгоріли.

00:00