гриби, мёясо, солоний огірок, цибуля зелена та ріпчаста
гриби, мёясо, солоний огірок, цибуля зелена та ріпчаста

Салат з печериць з яловичиною

    

28 Лютого, 2020

100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Печериці - 400 г

Яловичина - 200 г

Огірки солоні - 2‑3 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Олія - 3‑4 ст. ложки

Масло вершкове - 1 ст. ложка

Зелена цибуля

Сіль

Directions

1Печериці ретельно промити під проточною водою і відварити в підсоленій воді.

2Варені гриби нарізати тонкими пластинками, викласти на сковороду з вершковим маслом і обсмажити до золотистого кольору

3Яловичину залити холодною водою, посолити, відварити і дрібно нарізати.

4Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. З огірків видалити шкірку та нарізати їх кубиками. Зелену цибулю нарубати.

5Викласти в салатник гриби, яловичину, цибулю та огірки, заправити їх олією і прикрасити зеленою цибулею.

00:00