Млинці з шинкою, печерицями та сиром млинці, оладки, сирники, страви з грибів, страви з м'яса духовка 5 Березня, 2020 Блины и оладьи (100 лучших рецептов) Ingredients Борошно пшеничне - 1 склянка Молоко - 500 мл Яйця - 3 шт. Масло вершкове - 50 г Олія - 50 мл Цукор - 2 ст. ложки Сіль - 1 ч. ложка ДЛЯ НАЧИНКИ: Печериці - 200 г Шинка - 100 г Сир м'який - 100 г Масло вершкове - 50 г Directions 1Жовтки з'єднати з 100 мл молока, змішати, всипати, помішуючи, борошно, додати сіль, цукор, розтоплене вершкове масло, влити залишки молока, покласти збиті в густу піну білки та добре перемішати. 2Спекти тонкі млинці на олії. 3НАЧИНКА: Печериці вимити, очистити, нарізати тонкими скибочками, обсмажити на вершковому маслі. Шинку порізати дрібними кубиками, сир натерти на крупній тертушці, все перемішати. 4Начинку покласти на середину кожного млинця та згорнути конвертиком. 5Готові конвертики покласти в сковороду і поставити в розігріту до 180‑200°C духовку на 5‑10 хвилин, щоб сир добре розплавився. 00:00