Галантин з риби
Галантин з риби

Галантин з риби

  ,

5 Березня, 2020

200 лучших рецептов холодных закусок (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Риба зі шкірою - 500 г філе

Хліб пшеничний без скоринки - 1 шматочок

Яйця - 1 шт.

Масло вершкове - 2 ст. ложки

Молоко - 1,5 ст. ложки

Лосось свіжий (за бажання)

Шпинат (за бажання)

Сіль

Перець чорний мелений

Directions

1З підготовленого філе акуратно зняти шкіру, м'якоть нарізати, пропустити через м'ясорубку, додати розмочений у молоці пшеничний хліб. Ще раз пропустити через м'ясорубку, ввести розм'якшене вершкове масло, збиті яйця, сіль, перець і все ретельно перемішати.

2На целофан покласти зняту з риби шкіру, на неї укласти фарш. Щоб поліпшити вигляд галантіна в розрізі, можна в середину фаршу покласти шматочки свіжого лосося та подрібнений шпинат. Потім загорнути у вигляді рулету.

3Відварити рулет у підсоленій воді. Охолодити під пресом.

4Перед подачею тонким ножем нарізати на шматочки. Подавати з овочами, лимоном і зеленню.

00:00