Чипперси
Чипперси

Чипперси

  ,   ,

6 Березня, 2020

Десерты с шоколадом (Семь поварят)

  • Cook: 30 mins
  • Yields: 72 шт.

Ingredients

Борошно пшеничне - 600 г

Сода - 1 ч. ложка

Сіль - 0,5 ч. ложки

Масло вершкове або маргарин - 250 г

Цукор - 400 г

Яйця - 2 шт. великих

Шоколад - 250 г гіркого + 250 г молочного

Волоські горіхи - 125 г

Ванілін - кілька крапель

Directions

1Перемішати борошно, соду та сіль.

2Збити міксером масло та цукор. Додати яйця і розведений гарячою водою ванілін, ще раз збити. Додати борошняну суміш і знову збити, встановивши міксер на малу швидкість.

3Додати подрібнений шоколад і крупно подрібнені горіхи, добре перемішати.

4Розкачати тісто, вирізати печиво.

5Розкласти чипперси на сухе деко та випікати 10‑12 хвилин.

6Перекласти печиво на блюдо й охолодити.

00:00