Рулет печінковий з петрушкою
Рулет печінковий з петрушкою

Рулет печінковий з петрушкою

  ,   

7 Березня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 1 hr 35 mins
  • Yields: 12 порцій

Ingredients

Яловича печінка - 1 кг

Олія - 3 ст. ложки

Яйця варені - 3 шт.

Масло вершкове - 300 г

Петрушка - 100 г зелені

Гірчиця - 2 ч. ложки

Коньяк - 2 ст. ложки

Лавровий лист - 2 шт.

Перець духмяний - 4 горошини

Сіль

Directions

1200 г вершкового масла збити, додати гірчицю, рубану зелень і перемішати.

Рулет печінковий з петрушкою

2Перед приготуванням печінку розморозити, вирізати жовчні протоки. Потім відбити її плоскою стороною ножа, підрізати плівку та зняти її. Печінку нарізати шматочками та обсмажити на олії до утворення скоринки.

Рулет печінковий з петрушкою

3Накрити печінку кришкою, додати сіль, перець горошком і лавровий лист, довести до готовності. Охолодити.

4Печінку та яйця подрібнити, можна пропустити кілька разів через м'ясорубку. Потім збити, поступово додаючи залишки масла та коньяк.

Рулет печінковий з петрушкою

5Печінкову масу розподілити по пергаменту, зверху рівномірно укласти масло з петрушкою, згорнути рулетом і охолоджувати близько 1 години.

Рулет печінковий з петрушкою

6При подачі розрізати рулет на порції. Подавати з маринованими грибами та зеленню.

Рулет печінковий з петрушкою

ЧАС: 35 хвилин + охолодження 1 година

00:00