Рулет печінковий з петрушкою
закуски, страви з м'яса російська кухня
7 Березня, 2020
Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)
- Cook: 1 hr 35 mins
- Yields: 12 порцій
Ingredients
Яловича печінка - 1 кг
Олія - 3 ст. ложки
Яйця варені - 3 шт.
Масло вершкове - 300 г
Петрушка - 100 г зелені
Гірчиця - 2 ч. ложки
Коньяк - 2 ст. ложки
Лавровий лист - 2 шт.
Перець духмяний - 4 горошини
Сіль
Directions
1200 г вершкового масла збити, додати гірчицю, рубану зелень і перемішати.
2Перед приготуванням печінку розморозити, вирізати жовчні протоки. Потім відбити її плоскою стороною ножа, підрізати плівку та зняти її. Печінку нарізати шматочками та обсмажити на олії до утворення скоринки.
3Накрити печінку кришкою, додати сіль, перець горошком і лавровий лист, довести до готовності. Охолодити.
4Печінку та яйця подрібнити, можна пропустити кілька разів через м'ясорубку. Потім збити, поступово додаючи залишки масла та коньяк.
5Печінкову масу розподілити по пергаменту, зверху рівномірно укласти масло з петрушкою, згорнути рулетом і охолоджувати близько 1 години.
6При подачі розрізати рулет на порції. Подавати з маринованими грибами та зеленню.
ЧАС: 35 хвилин + охолодження 1 година