Яловичина з гарбузом страви з м'яса здорове харчування, на пару 14 Березня, 2020 185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит) Ingredients Яловичина - 500 г Гарбуз - 800 г Олія - 2 ст. ложки Бульйон овочевий - 1 склянка Зелень Сіль Directions 1Вимите й очищене від плівок м'ясо нарізати маленькими шматочками впоперек волокон, трохи відбити, посолити і готувати на пару до готовності. 2Гарбуз нарізати невеликими кубиками, посолити, скропити олією, залити овочевим бульйоном або гарячою водою. Тушкувати до розм'якшення гарбуза. 3Викласти у велике плоске блюдо готову яловичину, в середині гіркою розмістити тушкований гарбуз і посипати страву зеленню.За бажання гарбуз можна замінити кабачками або баклажанами 00:00