Яловичина з гарбузом
Яловичина з гарбузом

Яловичина з гарбузом

    ,

14 Березня, 2020

185 рецептов для здоровья суставов (Еда, которая лечит)

Ingredients

Яловичина - 500 г

Гарбуз - 800 г

Олія - 2 ст. ложки

Бульйон овочевий - 1 склянка

Зелень

Сіль

Directions

1Вимите й очищене від плівок м'ясо нарізати маленькими шматочками впоперек волокон, трохи відбити, посолити і готувати на пару до готовності.

2Гарбуз нарізати невеликими кубиками, посолити, скропити олією, залити овочевим бульйоном або гарячою водою. Тушкувати до розм'якшення гарбуза.

3Викласти у велике плоске блюдо готову яловичину, в середині гіркою розмістити тушкований гарбуз і посипати страву зеленню.

За бажання гарбуз можна замінити кабачками або баклажанами

00:00