Перці, фаршировані картоплею та чорізо
Перці, фаршировані картоплею та чорізо

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

  ,     , ,

18 Березня, 2020

  • 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
  • Школа гастронома 2012 №15 (209) Август - Испанская кухня
  • Cook: 1 hr 15 mins
  • Yields: 8 порцій

Ingredients

Перець солодкий - 8 шт. великих

Картопля - 2 шт.

Томати у власному соку - 400 г

Ковбаса чорізо - 150 г

Сир гауда - 350 г

Перчик чилі - 1 шт. середній

Сіль

Directions

1Солодкі перці та перчик чилі вимити, обсушити. З солодких перців зрізати верхівки та видалити серцевину. Перчик чилі розрізати навпіл, насіння вишкребсти.

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

2Насіння одного солодкого перцю і перчика чилі обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 8 хвилин. Дати охолонути, потім розтерти в ступці або подрібнити в млинці.

3Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками та відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, 10‑15 хвилин. Відкинути на друшляк, добре струснути та помістити в миску. Зберегти 1 склянку картопляного відвару.

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

4Чорізо та м'якоть перчика чилі нарізати невеликими шматочками, сир натерти на тертушці. Змішати картоплю, чорізо, перчик і сир. Приправити сіллю за смаком.

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

5ТОМАТНИЙ СОУС: Томати разом із соком збити блендером в однорідну масу, перелити в невелику каструльку. Додати картопляний відвар, подрібнене насіння перців і 0,5 ч. ложки солі. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 7 хвилин. Зняти з вогню.

6Нафарширувати солодкі перці картопляною начинкою, викласти вертикально у форму для запікання, влити томатний соус, щільно накрити фольгою і поставити у розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

Перці, фаршировані картоплею та чорізо

Дієта при гіпотонії

00:00