Перці, фаршировані картоплею та чорізо
овочеві страви, страви з м'яса іспанська кухня дієтичне харчування, духовка, здорове харчування
18 Березня, 2020
- 100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
- Школа гастронома 2012 №15 (209) Август - Испанская кухня
- Cook: 1 hr 15 mins
- Yields: 8 порцій
Ingredients
Перець солодкий - 8 шт. великих
Картопля - 2 шт.
Томати у власному соку - 400 г
Ковбаса чорізо - 150 г
Сир гауда - 350 г
Перчик чилі - 1 шт. середній
Сіль
Directions
1Солодкі перці та перчик чилі вимити, обсушити. З солодких перців зрізати верхівки та видалити серцевину. Перчик чилі розрізати навпіл, насіння вишкребсти.
2Насіння одного солодкого перцю і перчика чилі обсмажити на сухій розігрітій сковороді, постійно помішуючи, 8 хвилин. Дати охолонути, потім розтерти в ступці або подрібнити в млинці.
3Картоплю очистити, нарізати невеликими кубиками та відварити в киплячій підсоленій воді до готовності, 10‑15 хвилин. Відкинути на друшляк, добре струснути та помістити в миску. Зберегти 1 склянку картопляного відвару.
4Чорізо та м'якоть перчика чилі нарізати невеликими шматочками, сир натерти на тертушці. Змішати картоплю, чорізо, перчик і сир. Приправити сіллю за смаком.
5ТОМАТНИЙ СОУС: Томати разом із соком збити блендером в однорідну масу, перелити в невелику каструльку. Додати картопляний відвар, подрібнене насіння перців і 0,5 ч. ложки солі. Поставити на вогонь, довести до кипіння. Готувати на середньому вогні, час від часу помішуючи, 7 хвилин. Зняти з вогню.
6Нафарширувати солодкі перці картопляною начинкою, викласти вертикально у форму для запікання, влити томатний соус, щільно накрити фольгою і поставити у розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.
Дієта при гіпотонії