Курка в соусі сирно-томатному
Курка в соусі сирно-томатному

Курка в соусі сирно-томатному

    

19 Березня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 400 г філе

Сметана 25‑30% - 200 г

Сир твердих сортів - 100 г

Томатна паста або кетчуп - 2 ст. ложки

Вода - 100 мл

Спеції

Сіль

Directions

1Нарізати філе курки на шматочки по 2‑3 см.

2СОУС: Змішати сметану з кетчупом, сіллю та спеціями.

3Викласти курку в мультиварку, залити її соусом, закрити кришкою та залишити маринуватися у вимкненій мультиварці на 1,5‑2 години.

4Влити воду, перемішати. Зверху посипати тертим сиром, не перемішуючи, закрити кришку та поставити на 1 годину режим «Тущкування».

5Готову страву перемішати. Подавати з гарніром.

00:00