Печериці дієтичні
Печериці дієтичні

Печериці дієтичні

    ,

20 Березня, 2020

Юлия Шилова. 777 рецептов любовной кухни

Ingredients

Печериці - 700‑800 г

Цибуля - 1 шт.

Яйця - 1 шт.

Петрушка - 1 пучок зелені

Сир плавлений - 200 г

Сухарі панірувальні - 100 г

Сметана - 6‑7 ст. ложок

Олія - 3‑4 ст. ложки

Масло вершкове - 20 г

Базилік сушений - 2 ч. ложки

Каррі (приправа)

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Яйце зварити круто.

2Гриби очистити, відокремити капелюшки від ніжок. Дрібно нарізати ніжки грибів, цибулю та яйце. Частину зелені порубати. 100 г сиру подрібнити, решту нарізати скибочками.

3Цибулю, ніжки грибів, яйце, сир і зелень викласти в пароварку, посолити, поперчити, посипати базиліком, додати сухарі. Влити олію. Готувати 15 хвилин.

4Нафарширувати капелюшки грибів сумішшю.

5Викласти у пароварку, залити сметаною, покласти зверху скибочки сиру та готувати 15 хвилин.

6Готові гриби викласти на блюдо, прикрасити гілочками петрушки.

Дієта при хворому шлунку

00:00