Гозинаки (з цукровою пудрою) десерти, ласощі грузинська кухня висококалорійне 22 Березня, 2020 Грузинская кухня (Семь поварят) Cook: 50 mins Yields: 8 порцій Ingredients Волоські горіхи - 500 г Мед - 250 г Цукрова пудра - 3 ст. ложки Directions 1Горіхи нарізати, трохи обсмажити без зміни кольору й очистити від оболонки. 2Мед прогріти 3‑4 рази до появи піни і щоб крапля не розтікалася на блюдце. 3Мед і горіхи з'єднати з цукровою пудрою і варити на слабкому вогні 10 хвилин. 4Масу вилити шаром 0,5 см на застелене пергаментним папером деко, поверхню розрівняти, масу охолодити. 5Перед подачею розрізати гозинкаки нагрітим ножем на порції. 00:00