манний або сирний (творожний) пудинг з яблуками
манний або сирний (творожний) пудинг з яблуками

Пудинг яблучний (на манці з яблучним соком і коньяком)

  

28 Березня, 2020

Яблоки (кулинария)

Ingredients

Яблука

Яблучний сік

Масло вершкове

Цукор

Лимон - цедра

Манна крупа

Яйца - жовтки

Коньяк

Ванільний соус або

Вершки збиті

Directions

1Яблучний сік, вершкове масло та цукор закип’ятити. Додати натерті на великій тертушці яблука, лимонну цедру та манну крупу і варити при постійному помішуванні.

2Підмішати жовтки і трохи коньяку. Охолодити.

3Подавати на стіл з ванільним соусом або збитими вершками.

00:00