яловичі тефтелі у соусі
яловичі тефтелі у соусі

Тефтелі в соусі томатному

    

28 Березня, 2020

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

М'ясо - 500 г фаршу змішаного

Рис - 80 г

Цибуля - 2 шт.

Перець солодкий - 1 шт.

Морква - 1 шт.

Томатна паста - 2 ст. ложки

Олія - 2 ст. ложки

Вода

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити. Цибулю дрібно нарізати.

2Додати в м'ясний фарш рис, половину подрібненої цибулі, перець, сіль, все перемішати. Сформувати з фаршу тефтелі.

3Моркву натерти на крупній тертушці, а солодкий перець нарізати соломкою.

4На дно мультиварки налити олію і в режимі «Випічка» обсмажити овочі. Наприкінці пасерування додати в мультиварку томатну пасту та перемішати.

5Викласти зверху тефтелі та залити їх водою, посолити. Включити режим «Мультиповар» на 15 хвилин.

00:00