Картопля, фарширована грибами (цибулею та яйцями) овочеві страви, страви з грибів духовка, здорове харчування 29 Березня, 2020 249 рецептов без жира (Еда, которая лечит) Ingredients Картопля - 1 кг Гриби сухі відварені - 50 г Цибуля ріпчаста - 1 шт. Яйця - 2 шт. Сухарі товчені - 2 ст. ложки Сіль Directions 1ФАРШ: Змішати нарізані гриби, цибулю, білки варених яєць, товчені сухарі та сіль. 2У підсоленій воді відварити до напівготовності картоплю. 3У кожній картоплині ложкою вирізати серцевину, наповнити грибним фаршем. 4Покласти картоплю в каструлю, залити грибним бульйоном і тушкувати під кришкою в духовці до готовності. 00:00