Пиріжки картопляні з грибами та рисом
Пиріжки картопляні з грибами та рисом

Пиріжки картопляні з грибами та рисом

  , ,   

29 Березня, 2020

249 рецептов без жира (Еда, которая лечит)

Ingredients

Картопля - 1 кг

Яйця - 1 шт.

Сіль

Перець

Гриби

Борошно

Цибуля

Directions

1Приготувати фарш для пиріжків з розсипчастою рисової каші, змішаної з вареними і нарізаними соломкою грибами, підсмаженою цибулею, сіллю і перцем.

2Картоплю очистити, відварити, протерти крізь сито або пропустити через м'ясорубку, додати білок сирого яйця, сіль, перець, все перемішати.

3Сформувати коржі, покласти на кожен рисовий фарш з грибами, протилежні краї коржів з'єднати, надати пиріжкам овальну форму, обваляти у борошні.

4Потім пиріжки викласти на сковороду й обсмажити з обох боків до рум'яної скоринки.

00:00