Салат з персиками, моцарелою і в'яленим окостом
Салат з персиками, моцарелою і в'яленим окостом

Салат з персиками, моцарелою і в’яленим окостом

    

29 Березня, 2020

100 лучших рецептов праздничных салатов (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 15 mins
  • Yields: 2 порції

Ingredients

Персики - 2 шт. стиглих

Окіст в'ялений - 4 скибочки

Моцарела - 1 велика кулька

Салат зелений - 1 жменя

Кедрові горішки - 2 ст. ложки

Олія оливкова - 2 ст. ложки

Лимон - 1 ст. ложка соку

Сіль

Directions

1У персиків видалити кісточки, м'якоть нарізати тонкими скибочками. Нарізати в'ялений окіст тонкими стрічками. Нарізати моцарелу довільно. Салат промити й обсушити.

2Кедрові горішки підсушувати на сухій сковороді 1‑2 хвилини.

3На тарілку покласти трохи листя салату, нарізку в'яленого окосту, шматочки моцарели та скибочки персика, посипати кедровими горішками, все скропити оливковою олією і лимонним соком, якщо потрібно, посолити.

00:00