Квасолевий мікс з куркою, томатами та кінзою
Квасолевий мікс з куркою, томатами та кінзою

Квасолевий мікс з куркою, томатами та кінзою

  ,   

29 Березня, 2020

100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Prep: 6 hrs
  • Cook: 50 mins
  • Yields: 2-4 порції

Ingredients

Бульйон - 200 мл

Курка - 350 г філе

Квасоля - 200 г червоної + 200 г білої

Квасоля стручкова свіжоморожена - 200 г

Цибуля ріпчаста - 150 г

Помідори у власному соку - 150 г

Часник - 2‑3 зубчики

Кінза - зелень

Чебрець - кілька свіжих гілочок

Сіль

Олія - 2 ст. ложки

Яйця - 1‑2 шт.

Directions

1Червону та білу квасолю попередньо замочити (краще на ніч).

2Нарізати цибулю та часник дрібними кубиками, куряче філе - середніми кубиками. Посолити.

3Налити в чашу мультиварки олію, включити режим «Смаження». Обсмажити цибулю та часник до прозорості.

4Додати куряче філе, обсмажувати 2 хвилини до зміни кольору курки. Вимкнути мультиварку.

5Додати білу та червону квасолю, влити бульйон, покласти гілочки чебрецю. Включити режим «Тушкування».

6Через 30 хвилин додати подрібнені помідори у власному соку. Викласти стручкову квасолю та дрібно посічену кінзу. Примусово вимкнути мультиварку через 5 хвилин.

7Подавати з окатою яєчнею.

00:00