салат зелений
салат зелений

Салат зелений зі сметаною та яйцем

  

9 Грудня, 2016

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Зелений салат - 300 г

Огірки свіжі - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Зелень кропу або петрушки

Заправка із сметани з оцтом - 0,5 склянки

ЗАПРАВКА ЗІ СМЕТАНИ З ОЦТОМ

Сметана - 0,25 склянки

Оцет - 0,25 склянки

Цукрова пудра - 1 ч. ложка

Сіль

Перець

АБО

Сметана - 0,5 склянки

Оцет - 1-1,5 ст. ложки

Цукор

Directions

1Вимитий і обсушенний зелений салат нарізати та скласти в миску.

2Зварені круто яйця нарізати тонкими скибочками та змішати із заправкою зі сметани з оцтом.

3Перед подачею на стіл салат заправити, укласти в салатник, прикрасити кружечками свіжих огірків і посипати дрібно нарізаним кропом або зеленню петрушки.

4Подають салат до всіх м'ясних і рибних страв.

ЗАПРАВКА ЗІ СМЕТАНИ З ОЦТОМ

1Змішати сметану з сіллю, перцем, оцтом і цукром.

00:00