канапе
канапе

Канапе з кількою, анчоусами або оселедцем

  

10 Грудня, 2016

Книга о вкусной и здоровой пище (1984)

Ingredients

Хліб житній

Помідори

Яйця

Анчоуси, кілька або оселедець

Майонез

Зелень

Каперси

Directions

1На кружечок підсмаженого житнього хліба товщиною 0,5-1 см покласти кружок помідора, на нього - кружок круто звареного яйця, а зверху - анчоус або кільку без кісток, або шматочок оселедця. Навколо зробити обідок з майонезу, викласти на кільку «ґудзик» майонезу та прикрасити бутерброд листочками зелені або шматочком помідора та каперсами. Бутерброд з оселедцем можна покрити майонезом у вигляді решітки.

00:00