Панкейки гречані
Панкейки гречані

Панкейки гречані

  ,

30 Березня, 2020

I Like Blogs. Лучшие блоги о еде (Burda рецепты) 2016 №1

  • Yields: 3-4 порції

Ingredients

ДЛЯ ПАНКЕЙКІВ:

Молоко рослинне (соєве, мигдальне або інше) - 230 мл + 100 мл про запас (чи води)

Яблучне пюре (можна дитяче харчування) - 50 г

Борошно гречане - 70 г

Борошно пшеничне - 70 г

Борошно мигдальне (кокосове або пшеничне) - 2 ст. ложки

Розпушувач - 1 ч. ложка

Цукор - 2 ст. ложки

Кориця мелена - 0,5 ч. ложки

Олія

ДЛЯ ЦИТРУСОВОГО СОУСУ:

Цукор - 50 г

Апельсиновий сік з м’якоттю - 200 мл

Крохмаль кукурудзяний - 1 ч. ложка

М'ята - 2 гілочки

Directions

1В одній мисці вінчиком змішати молоко та яблучне пюре, в іншій - сухі інгредієнти для панкейків. З'єднати вміст обох мисок і перемішати. Тісто по консистенції має бути як густа сметана. За необхідності можна додати ще рослинного молока або води. Дати тісту розстоятися 20 хвилин.

2СОУС: У сотейнику змішати апельсиновий сік, цукор, крохмаль і м'яту, довести до кипіння, зменшити температуру до середньої і варити 10‑15 хвилин, періодично помішуючи, до загусання. Процідити апельсиново-м'ятний соус крізь сито.

3Розігріти на середньому вогні 1 ст. ложку олії у великій сковороді. Наливати по 1,5 ст. ложки тіста і смажити панекйки на середньому вогні, перевертаючи через 2‑3 хвилини.

4Подавати теплими з соусом.

Ці панкейки можна зробити повністю безглютеновими.

00:00