Пиріжки з грибами та цибулею
Пиріжки з грибами та цибулею

Пиріжки з грибами

  ,   

3 Квітня, 2020

300 рецептов. Блюда из духовки

Ingredients

Борошно - 400‑500 г

Вода - 1,5 склянки

Дріжджі - 30‑35 г

Цукор - 75‑100 г

Сіль - 0,5 ч. ложки

Олія - 75‑100 г

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Гриби сушені - 50 г

Цибуля - 3 шт.

Олія - 2 ст. ложки

Directions

ТІСТО:

1Дріжджі розвести в теплій воді (30‑35°С), додати приблизно половину борошна, замісити опару та поставити її на 2-3 години для бродіння.

2Масло розтерти з цукром, додати в опару, перемішати, всипати решту борошна та залишити на 1,5 години для бродіння.

НАЧИНКА:

1Сушені гриби промити, замочити на 1,5‑2 години, потім відварити та пропустити крізь м'ясорубку.

2Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити в олії.

3Перемішати цибулю з грибами.

ПИРІЖКИ:

1З готового тіста сформувати кульки по 50‑70 г і дати їм підійти 5‑10 хвилин.

2Потім кульки розкачати в коржі, покласти зверху грибну масу, загорнути в рулетик, помістити на змащене олією деко та витримати 20‑30 хвилин.

3Скропити пиріжки водою та випікати в розігрітій духовці 30‑40 хвилин.

00:00