Салат «Узбекистон»
Салат «Узбекистон»

Салат «Узбекистон»

    

6 Квітня, 2020

100 лучших рецептов праздничных салатове (Кулинария. 100 лучших рецептов)

  • Cook: 45 mins
  • Yields: 3 порції

Ingredients

Яловичина - 300 г вирізки

Селера - 3 стебла

Цибуля - 1 шт. велика

Морква - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Борошно - 1 ст. ложка

Олія - 100 мл

Сіль

Перець чорний мелений

ДЛЯ ЗАПРАВКИ:

Яйця - 1 жовток

Гірчиця пастоподібна

Олія - 75 мл

Лимон - 0,5 шт. (сік)

Цукор - 1 ч. ложка

Сіль

Directions

1Очистити селеру від жорстких волокон, нарізати тонкою соломкою.

2Яловичину нарізати впоперек волокон пластинами завтовшки 2 см. Посолити і поперчити м'ясо, тонко відбити.

3Викласти на м'ясо зубчики часнику та нарізану соломкою моркву. Скачати в рулетики та загорнути у фольгу.

4Готувати в духовці 35 хвилин при 200°С.

5Нарізати цибулю тонкими кільцями, обваляти її у борошні. Розігріти в сковороді олію та обсмажити цибулю до золотистого кольору.

6ЗАПРАВКА: Збити вінчиком жовток, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Ввести тонким струменем олію до отримання соусу однорідної консистенції.

7Нарізати рулетики поперек тонкими скибочками.

8Змішати селеру, смажену цибулю та заправку у великій мисці. Зверху покласти яловичину.

00:00