Карбонад запечений
сніданки, страви з м'яса мультиварка
28 Квітня, 2020
100 лучших рецептов завтраков в мультиварке (Кулинария. 100 лучших рецептов)
- Cook: 1 hr 30 mins
- Yields: 6 порцій
Ingredients
Свинина - 1 кг карбонаду
Апельсини - 1 шт.
Імбир - 3‑4 см кореня
Мед - 2 ст. ложки
Гірчиця зернова - 2 ст. ложки
Олія - 2 ст. ложки
Гвоздика - 5‑6 бутонів
Сіль
Directions
1Очистити м'ясо від зайвого жиру, покласти карбонад в мультиварку. Очистити корінь імбиру, частину нарізати пластинками (потрібно кілька пластинок). Покласти пластинки імбиру на м'ясо. Влити воду, щоб вона повністю закривала карбонад, посолити. Вибрати режим «Тушкування», готувати 1 годину.
2Поки м'ясо тушкується, приготувати інгредієнти для глазурі. Зняти з апельсина тонкий шар цедри, намагаючись не зачепити білу гірку частину, подрібнити її. Вичавити з апельсина сік. Натерти залишки імбиру на тертушці або дрібно порубати.
3Вилити бульйон, коли м'ясо буде готове, видалити варений імбир. Увіткнути в м'ясо в довільному порядку бутони гвоздики. Після приготування м'яса ємність мультиварки промити, висушити.
4Вибрати режим «Смаження». Влити олію, розігріти. Додати цедру і натертий імбир, трохи обсмажити.
5Додати мед, гірчицю, апельсиновий сік. Викласти м'ясо в мультиварку і перевернути кілька разів, щоб воно повністю покрилося глазур'ю.
6Остудити, нарізати тонкими шматочками.