гриби лисички, помыдор, цибуля, яйця, кріп, петрушка
гриби лисички, помыдор, цибуля, яйця, кріп, петрушка

Салат з лисичок з помідорами

  

16 Червня, 2020

100 лучших рецептов салатов (Быстро, вкусно, просто)

Ingredients

Лисички - 500 г

Помідори - 2 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Яйця - 2 шт.

Масло вершкове - 50 г

Сметана - 100 г

Петрушка - зелень

Кріп

Сіль

Directions

1Гриби ретельно промити під проточною водою, опустити в підсолену воду і варити 10 хвилин. Потім воду злити, а лисички остудити.

2Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, викласти на сковороду з вершковим маслом, обсмажити до золотистого кольору.

3Яйця зварити круто, остудити, очистити, подрібнити.

4Помідори обшпарити окропом, видалити з них шкірку та нарізати дрібними кубиками. Зелень кропу та петрушки помити і нарубати.

5Викласти все в салатник, посолити, полити сметаною.

00:00