Батон фарширований (тунцем з овочами)
Батон фарширований (тунцем з овочами)

Батон фарширований (тунцем з овочами)

  

27 Червня, 2020

Закуски для вечеринки (Семь поварят)

  • Cook: 2 hrs 15 mins
  • Yields: 7 порцій

Ingredients

Батон / багет - 1 шт.

Тунець консервований у власному соку - 2 банки по 250 г

Майонез - 250 г

Огірки мариновані - 2 шт.

Перець солодкий червоний - 1 шт.

Цибуля зелена - 4 пера

Лимон - 1 шт. (сік і цедра)

Перець чорний мелений

Directions

1Батон розрізати навпіл і вийняти м'якуш.

2Тунця звільнити від заливки. Огірки та перець нарізати дрібними кубиками, цибулю дрібно нашаткувати.

3Розім'яти тунця, додати майонез, лимонний сік, цедру, нарізані овочі та мелений перець, перемішати.

4Наповнити батон начинкою, загорнути у плівку або фольгу. Витримати в холодильнику не менше 2 годин.

5Перед подачею нарізати фарширований батон скибочками та розкласти на блюді.

ЧАС: 20 хвилин + охолодження 2 години

00:00