Цукати з яблук китайських
Цукати з яблук китайських

Цукати з яблук китайських

  ,

27 Червня, 2020

  • Эх, яблочко!
  • Яблоки (кулинария)

 

Ingredients

Яблука китайські - 1 кг

Цукор дрібний

ДЛЯ СИРОПУ:

Цукор - 1 кг

Вода - 2 склянки

Directions

1Зварити густий цукровий сироп.

2Яблука покласти в сироп і варити, доки сироп не стане зацукровуватися по краях таза.

3Тоді, взявши за держак кожне яблуко, густо обсипати його дрібним цукром, укласти на деко так, щоб яблучка не стикалися один з одним, і поставити для засушування на ніч у піч.

4Сушіння повторити, якщо яблучка недостатньо висохли.

00:00