25 золотых рецептов 2015 спецвыпуск №5 Май - Дачная кухня
Ingredients
Курка - 1 стегенце
Яблука зелені - 1 шт. велике
Морква варена - 1 шт.
Перець солодкий - 4‑6 шт. різного кольору
Майонез
Сіль
Перець чорний мелений
Directions
1У перців зрізати плодоніжки так, щоб перець рівно лежав на столі широкою частиною донизу. Зробити на перцях вертикальні надрізи, щоб вони розкрилися, як квітка, покласти їх у крижану воду.
2Куряче стегенце зварити з додаванням спецій і остудити.
3Відокремити куряче м'ясо від кісток і дрібно нарізати.
4Варену моркву та яблуко нарізати дрібними кубиками.
6Курку, яблуко та моркву з'єднати і заправити майонезом.
7Вийняти перці з води (до цього часу «пелюстки» відігнуться і будуть завиватися), обсушити, вирізати серцевину і наповнити їх начинкою.