Бульйон з печерицями та яйцем перші страви японська кухня 3 Липня, 2020 Японская кухня Cook: 20 mins Yields: 2 порції Ingredients Дасі (бульйон) - 400 мл Печериці - 100 г Кріп - 2‑3 гілочки Кінза - 2‑3 гілочки Яйця - 1 шт. Directions 1Печериці нарізати тонкими скибочками. Зелень кропу та кінзи дрібно нарізати (кілька листочків залишити для декору). 2Дасі влити в каструлю, довести до кипіння, додати печериці, варити на маленькому вогні 3 хвилини. 3Зняти бульйон з вогню, додати яйце, розмішати проти годинникової стрілки, накрити кришкою на 30 секунд. 4Розлити по тарілках, посипати зеленню, прикрасити листочками кропу та кінзи й одразу подати до столу. 00:00 Nutrition Facts Calories139 ккал