Рис зі смородиною
каші та круп'яні страви дієтичне харчування, на пару, пароварка
5 Липня, 2020
100 рецептов при гипотонии. Вкусно, полезно, душевно, целебно (Душевная кулинария)
Ingredients
Рис білий довгозернистий - 1 склянка
Гвоздика мелена - 1/8 ч. ложки
Смородина сушена - 0,25 склянки
Масло вершкове м'яке або олія оливкова - 1 ст. ложка
Мигдаль - 2 ст. ложки
Сіль
Перець мелений
Цибулеві пластівці сушені - 1 ст. ложка
Петрушка рубана - 2 ст. ложки
Кориця - 0,5 ч. ложки
Directions
ДЛЯ ПАРОВАРОК З РЕЗЕРВУАРОМ:
1Влити кількість води, рекомендовану за інструкцією для варіння рису. Встановити парову корзину. У чашу для варіння рису покласти рис, смородину, мигдаль, цибулю, корицю і гвоздику. Долити воду за інструкцією. Встановити чашу в кошик. Накрити і варити протягом зазначеного часу.
2Після закінчення часу варіння, вийняти чашу з пароварки. Додати вершкове масло або олію, посолити і поперчити за смаком. Посипати петрушкою і подавати.
ДЛЯ ПАРОВАРОК БЕЗ РЕЗЕРВУАРА:
1У внутрішню чашу покласти рис, смородину, мигдаль, цибулю, корицю і гвоздику. Долити воду за інструкцією. Встановити чашу на пароварку. Накрити і варити протягом часу, рекомендованого за інструкцією для варіння рису.
2Після закінчення часу варіння, вийняти чашу з пароварки. Додати вершкове масло або олію, посолити і поперчити за смаком. Посипати петрушкою і подавати.
Дієта при гіпотонії