Суп з морського язика з рисом і помідорами перші страви японська кухня 12 Липня, 2020 Японская кухня Cook: 45 mins Yields: 2 порції Ingredients Бульйон рибний - 500 мл Морський язик - 250 г філе Рис - 70 г Помідори - 2 шт. Часник - 1 зубчик Олія - 1 ст. ложка Петрушка - 2 гілочки Сіль Directions 1Філе морського язика промити, нарізати порційними шматками. 2Рис відварити в підсоленій воді, відкинути на сито. 3Помідори обдати окропом, зняти шкірку, дрібно нарізати. Зелень петрушки вимити. 4Часник очистити, нарізати, обсмажити в олії разом із помідорами. 5Морський язик покласти в бульйон, варити до готовності. 6Вийняти рибу, бульйон процідити, додати помідори та часник, довести до кипіння. 7Розлити суп по тарілках. Покласти в кожну тарілку рибу та рис, прикрасити листочками петрушки. 00:00 Nutrition Facts Calories161 ккал