Холодець зі свининою та яловичиною

  ,   

15 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Свинина - 1 нога + 1,5 кг рульки

Яловичина - 1 кг м'якоті

Морква - 2 шт.

Цибуля - 2 шт.

Часник - 2 зубчики

Петрушка - 1 корінь

Лавровий лист

Вода - 2 л

Кмин

Аніс

Перець чорний мелений

Перець духмяний горошком

Сіль

ДЛЯ ПРИКРАСИ:

Яйця - 4 шт. (зварені круто жовтки)

Перець болгарський - 1 шт.

Лимон - 0,5 шт.

Зелень кропу

Directions

1Вимити яловичину та нарізати великими шматками. Рульку вимити, обрізати м'ясо з кісточки, м'ясо нарізати великими шматками. Ногу ретельно очистити та вимити, порубати. Овочі та корінь вимити, очистити, нарізати крупно.

2У чашу мультиварки викласти ноги, рульку з обрізаним м'ясом і яловичину, овочі, спеції, посолити, влити воду. Встановити режим «Тушкування» на 6 годин.

3Дістати м'ясо з бульйону, бульйон процідити. М'ясо дрібно нарізати.

4Лимон вимити, нарізати кружечками. Жовтки розділити навпіл. Перець вимити, очистити, нарізати кільцями. Кріп вимити та дрібно нарізати.

5У кожну формочку для холодцю покласти кільце перцю, в середину половинку жовтка, м'ясо, зелень, кружечок лимона, залити бульйоном. Форми поставити в холодильник, щоб холодець повністю застиг.

00:00