Юлия Николаева. Главный секрет итальянской кухни. Кулинарное путешествие по Италии
Yields: 4 порції
Ingredients
Волоські горіхи (без шкаралупи) - 450 г
Вівсяні пластівці (краще тонкого помелу) - 50 г
Цукор - 350 г
Яйця - 2 шт.
Лимон - 1 шт.
Масло вершкове - 20 г
Directions
1Перемолоти волоські горіхи.
2Обдати лимон окропом. Натерти цедру лимона. Біла частина шкірки гірчить, тому використовувати тільки жовту частину.
3Помістити у велику миску мелені волоські горіхи, вівсяні пластівці, яйця, цукор і цедру 1 лимона. Все перемішати. За консистенцією тісто має бути досить тугим і неоднорідним.
4Розкачати тісто завтовшки приблизно 1 см і вирізати круглі печива діаметром 5‑7 см.
5Розігріти духовку до 230°C. Покласти папір для випікання на деко і трохи змастити його вершковим маслом.
6Викласти печиво на деко. Випікати в духовці приблизно 20 хвилин. Печиво вийняти з духовки, як тільки воно підрум'яниться.