Суп-пюре з овочів (з морквою, ріпою та цибулею)
Суп-пюре з овочів (з морквою, ріпою та цибулею)

Суп-пюре з овочів (з морквою, ріпою та цибулею)

      

14 Липня, 2020

Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят)

  • Cook: 40 mins
  • Yields: 4 порції

Ingredients

Морква - 5 шт.

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Ріпа - 1 шт.

Часник - 2 зубчики

Бульйон овочевий або вода - 4 склянки

Чебрець сушений - 0,25 ч. ложки

Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки

Перець білий мелений

Сіль

Directions

1Моркву нарізати кружальцями, цибулю та ріпу - дольками, часник подрібнити.

2Залити овочі бульйоном і довести до кипіння. Варити, помішуючи, на середньому вогні під кришкою до готовності.

3Додати прянощі, посолити, поперчити і варити ще 5 хвилин.

4Готовий суп остудити і подрібнити блендером, потім прогріти.

5При подачі суп-пюре посипати смаженими насінням соняшнику та горіхами.

00:00