Суп-пюре з овочів (з морквою, ріпою та цибулею) перші страви російська кухня для схуднення 14 Липня, 2020 Душевная кухня №1 Русская кухня (Семь поварят) Cook: 40 mins Yields: 4 порції Ingredients Морква - 5 шт. Цибуля ріпчаста - 1 шт. Ріпа - 1 шт. Часник - 2 зубчики Бульйон овочевий або вода - 4 склянки Чебрець сушений - 0,25 ч. ложки Мускатний горіх мелений - 0,25 ч. ложки Перець білий мелений Сіль Directions 1Моркву нарізати кружальцями, цибулю та ріпу - дольками, часник подрібнити. 2Залити овочі бульйоном і довести до кипіння. Варити, помішуючи, на середньому вогні під кришкою до готовності. 3Додати прянощі, посолити, поперчити і варити ще 5 хвилин. 4Готовий суп остудити і подрібнити блендером, потім прогріти. 5При подачі суп-пюре посипати смаженими насінням соняшнику та горіхами. 00:00