Сік яблучно-гарбузовий з м'якоттю
Сік яблучно-гарбузовий з м'якоттю

Сік яблучно-гарбузовий з м’якоттю

  

14 Липня, 2020

  • Витаминные заготовки (Семь поварят)
  • Яблоки и груши. Лучшие рецепты домашних заготовок

Ingredients

Яблука - 2 кг

Гарбуз - 300 г

Цукор - 100‑150 г

Directions

1Гарбуз дрібно нарізати, варити на пару до розм'якшення, потім протерти через сито.

2З яблук віджати сік, з'єднати його з гарбузовим пюре, додати цукор.

3Суміш прогрівати 5 хвилин при 95°С, розлити по гарячих банках і одразу закатати.

4Зберігати в сухому прохолодному місці.

00:00