Еклери з креветками
Еклери з креветками

Еклери з креветками

  , ,   ,

13 Липня, 2020

  • Cook: 1 hr 10 mins
  • Yields: 6 порцій

Ingredients

ДЛЯ ЕКЛЕРІВ:

Борошно - 150 г

Масло вершкове - 90 г

Яйця - 4 шт.

Сіль - 1 щіпка

ДЛЯ НАЧИНКИ:

Креветки дрібні варені - 300 г

Огірки свіжі - 2 шт.

Кетчуп - 1 ч. ложка

Майонез - 4 ст. ложки

Directions

1Приготувати заварне тісто: в сотейнику закип'ятити 250 мл підсоленої води з 75 г вершкового масла. Зменшити вогонь, всипати борошно і готувати, інтенсивно розмішуючи дерев'яною ложкою, доки тісто не почне легко відділятися від стінок сотейника.

Еклери з креветками

2Зняти з вогню та вбити по одному яйцю, кожен раз ретельно перемішуючи.

Еклери з креветками

3Змастити маслом деко. Тісто перекласти в кулінарний мішок і відсадити на деко 6 еклерів довжиною приблизно 10 см на відстані 7‑8 см один від одного. Поставити в розігріту до 210°C духовку на 15‑20 хвилин.

Еклери з креветками

4Готові еклери трохи надрізати збоку, щоб виходила пара, і покласти остигати на решітку.

5Огірки нарізати тонкою соломкою. Присипати сіллю та залишити на 10 хвилин. Потім віджати.

6Змішати майонез з томатною пастою.

Еклери з креветками

7Додати в суміш огірки та креветки. Акуратно перемішати.

Еклери з креветками

8Розрізати кожен еклер уздовж навпіл. Викласти на одну половинку начинку, накрити другою половинкою.

Еклери з креветками

00:00