Пиріжки з м'ясом
Пиріжки з м'ясом

Пиріжки з м’ясом

    ,

30 Липня, 2020

Булочки и пирожки (Семь поварят)

  • Prep: 2 hrs
  • Cook: 40 mins
  • Yields: 10-15 шт.

Ingredients

ДЛЯ ТІСТА:

Борошно пшеничне - 750 г

Маргарин - 375 г

Сіль - 15 г

Яйця - 1 шт.

ДЛЯ ФАРШУ:

Свинина - 400 г

Телятина або яловичина - 400 г

Часник - 2 зубчики

Цибуля ріпчаста - 1 шт.

Коньяк - 1 чарка

Петрушка - зелень

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1З борошна, маргарину, яйця і солі замісити тісто та витримати 2 години в холодильнику.

2М'ясо та цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розтертий часник, приправити за смаком, додати рубану петрушку та коньяк. Перемішати.

3Тісто розкачати в пласт, вирізати кружальця, укласти на них фарш і сформувати пиріжки.

4Укласти пиріжки на деко та спекти у духовці.

00:00