Десерт рисовий з вишнею та безе десерти, солодка випічка духовка, мультиварка 8 Серпня, 2020 Поваренок.ру Ingredients Рис круглозерний - 100 г Молоко - 1,5 склянки (200 мл) Цукор - 0,5 склянки Вершки 33% - 150 мл Вишня свіжа або заморожена - 400 г Яйця - 2 білки Directions 1Рис заздалегідь промити, підсушити і трохи подрібнити в процесорі. 2НА ПЛИТІ: Вилити в каструльку 1,5 склянки молока, додати 100 г дробленого рису, 2 ст. ложки цукру. Кашу добре розварити, потомить. Готову густу масу охолодити! 3У МУЛЬТИВАРЦІ: Варити 20 хвилин і томити при закритій кришці 15 хвилин. 4Заморожену вишню попередньо розморозити і злити рідину. 5Викласти вишню на розігріту сковороду, додати 2 ст. ложки цукру і як би обсмажувати її 2‑3 хвилини. 6Викласти вишню на дно жаростійкої форми 23х15 см і включити духовку, розігріти до 230°С. 7Збити вершки в стійку піну та добре вмішати її в рисову масу. Викласти на вишню. 8Білки з залишками цукру збити у стійку піну та викласти їх зверху рисової маси. 9У розігріту до 230°С духовку поставити форму з десертом до зарум'янювання безе, на 3‑4 хвилини. 10Десерт потрібно повністю охолодити! Дуже ніжний і смачний! 00:00