Шинка домашня з курки

    ,

18 Грудня, 2016

50 000 избранных рецептов для мультиварки

Ingredients

Курка - 1 кг фаршу + 500 г філе

Цибуля - 2 шт.

Морква - 2 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Часник - 1 головка

Желатин - 2 ст. ложки

Соєвий соус - 1 ст. ложка

Імбир

Орегано

Зіра

Вода

Перець червоний мелений

Перець чорний мелений

Сіль

Directions

1Овочі вимити й очистити, прокрутити на м'ясорубці.

2Філе вимити, просушити паперовими рушниками, нарізати довільними шматочками.

3Змішати фарш, перекручені овочі, шматочки філе, соус, сухий желатин, імбир, зіру, орегано, посолити, поперчити. Пакет для запікання покласти в шинковар, в пакет перекласти м'ясо, щільно утрамбувати, закріпити пакет, закрити шинковар, закріпити пружини.

4У чашу мультиварки покласти силіконовий килимок, на нього встановити шинковар. Залити шинковар повністю водою. Встановити режим «Суп» на 2 години.

5Після звукового сигналу дістати шинковар з мультиварки, поставити вертикально на тарілку, поки він не охолоне до кімнатної температури, потім прибрати на кілька годин в холодильник.

6Після цього вийняти шинку, нарізати шматочками та подавати на стіл.

00:00