Заливне з риби по-угорськи

  , ,

24 Грудня, 2016

365 рецептов. Классические блюда, которые готовят все

Ingredients

Риба річкова - 600 г

Морква - 1 шт.

Помідор - 1 шт.

Перець болгарський - 1 шт.

Лимон - 1 шт.

Желатин - 10 г

Журавлина

Зелень

Сіль

Directions

1Рибу очистити, випатрати, видалити зябра, варити з сіллю 1 годину.

2Бульйон процідити, м'якоть відокремити від кісток, перебрати, перекласти у форму з ягодами та скибочками лимона. Зверху покласти кружальця помідора та моркви, зелень і смужки перцю.

3Розпустити желатин в 100 мл води, змішати з 2 склянками гарячого рибного бульйону та обережно залити вміст форми. Дати застигнути в холодному місці.

00:00